Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 7 juli 2023

Vaknade sent idag

 Och nu brinner det lite i knutarna eftersom jag ska jobba hårt även den här dagen, och att jag måste dra vid halv tre för jag ska till frissan klockan tre och innan det vill jag sola eftersom det behövs några dagars update. 



Min nya skrivstol där jag inte sitter nu. Jag varierar. Superskönt. Att jag inte är så nöjd med att ha så MÅNGA möbler överallt får jag helt enkelt bortse från ett tag.

Det är nästan exakt tre månader sedan jag var där, och det känns och märks. Tre månader mellan räcker, absolut men det kräver mer pifferi om det ska hållas snyggt. Jag tycker att jag tappar en hel del igen och det känns lite tjockare om det är slingat (alltså blekt). 

Fram till dess ska jag jobba och äta något. Hemma äter jag ju aldrig frukost, jag är inte hungrig, men vid tolvish börjar magen kurra och då är det dags. Idag ska jag försöka dra på det lite så att jag inte blir hungrig hos frissan.

Nu ringer Helen, hejhej.

(Jag måste skriva ned det här för att komma ihåg när jag tänkte på det: Mitt psoriasis i händerna (speciellt fingertopparna) har plötsligt börjat bli betydligt bättre på ett par dagar. Det stämmer exakt med när jag började den senaste kuren av den nya sorten. Kan det ha med penicillinet att göra, undrar jag då. En tanke att ta med. )

Inga kommentarer: