Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 19 juli 2023

Jag tror att mitt knä är en gammal skada

 För många år sedan, runt år 2000, "spelade jag hockey" med Brynäs i en match mellan sponsorer (jag var sponsringsansvarig för Gevalia på den tiden) och hockeylaget. Jag hade min konståkningsskridskor, skulle tackla 90 kilo Per Djoos, och det slutade med att jag vred till knäet så att jag fick hjälpas av isen. Jag hade ont länge, gick inte till en doktor för det tror jag inte att jag hade råd med, det fanns annat att lägga pengarna på (min unge) och det gick ju över till sist.

Men jag tror att det är den skadan som spökar nu när jag får problem. 

Jag ska försöka cykla mer hemma, jag gör det sporadiskt men förtränger glömmer oftast att det är en cykel högen av kläder ligger på. 

Har i alla fall blivit mycket bättre under dagen, kunde sova i två timmar och var sedan hos min kompis och fikade på hennes altan. Inte samma värk som tidigare, men ont när jag rör mig. Ändå blir det lite bättre av rörelse.  

Inget jobb idag. Och inget i morgon. Jag ska till optikern i Uddevalla och måste åka strax efter nio, alltså behöver jag gå upp 7 för att få igång benet om det stelnar till i natt.

Håll en tumme för att jag kan sova gott. Har tagit alvdon/ipren som funkade fint tidigare idag. 

Hejhej!