Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 1 juli 2023

Nä, det blir ingen resa till Söderköping.

 Jag sa till mig själv att om jag var feberfri, dvs 36,5 som är min temp, skulle jag överväga det. Jag sa också att om jag känner att jag kan 1. städa. 2. ta en promenad. 3. sola, skulle jag också överväga det. Inget av det känns som ett bra alternativ idag.

Tempen är strax över 37 och skulle säkert kunna tas ned med alvedon, men jag är inte pigg nog helt enkelt och då är det ju inget kul att åka på fest. Jag vet ju hur stökigt, roligt, skrattigt och dansigt det skulle vara och jag är för rädd för att komma hem och vara i värre skick – alternativ dragit på mig någon ny bacill pga kramar och så kul att ses. 

Så jag stannar hemma och jobbar istället. Det ska gudarna veta att jag behöver ... 

Sista dagen med penicillin, och örat gör inte ont, det är bara lock för det. Ljud låter superkonstiga. Men det kan sitta kvar ett tag läste jag. 

Well well, det är som det är och det kunde definitivt varit värre. Nu önskar jag bara att min hud har klarat den här lilla pärsen, jag är tyvärr inte säker på det. 

1a juli. 15 dagar kvar till deadline. Just nu kan jag ärligt säga att jag inte vet hur det kommer att gå. 

En dag går helt bort, pga resa till Fjällbacka och väl där ska jag låsa in mig till den 15e (jag ska be om 16e också, det är en söndag). 

Där har vi det. 1a juli. Tjohoo





1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Säkert ett bra beslut, även om det känns tråkigt!
Lycka till med skrivandet nu🤗