Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 15 juli 2023

Wohooo, I did it!

 Och nu överväger jag om jag inte ska sätta igång direkt med del två. OM jag gör det, är målet att bli klar i mitten av september. Jag behöver åtta veckor skrivtid (som ettan, men då var jag sjuk i en av dem, alltså kan jag kanske till och med ta ledig när Jonathan och Linnea kommer) så det KAN gå. Jag ska ju också åka hem i några dagar, så där går värdefull tid bort. 




 Det är ingen idé för mig att börja på något där jag har ett år på mig, i så fall får det vara ett sidoprojekt – ett test för något nytt.  Mitt arbetssätt är ju att hetsskriva, jag vet inget annat och jag har aldrig testat något annat. 

OM jag nu kommer igång med det, och kan kombinera det med redigering, har jag uppfyllt alla kontrakt i september och kan börja fundera på nästa grej.

Ni ser. Inte ens en dag när jag går i mål min tjugonde bok, kan jag riktigt koppla av. HAHA.

Well, resten av kvällen ska jag äta, se på film, och stanna inne eftersom jag var uppe tidigt och är trött som satan.

Jag tog i alla fall en promenad idag, alltid något!








I morgon ska jag skaffa mig en cykelpump!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag har ju redan sagt på Instagram vad jag tycker 😜
Grattis till din färdigskrivna bok! Ska börja på din tvåa nu.

Åsa Hellberg sa...

TACK!