Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 20 juli 2023

Nu har jag bestämt mig för att åka till Stockholm på söndag istället för måndag.

 Det blir för tajt annars. På måndag ska jag på bio, se Barbie, mitt på dagen. Jonathan var på premiären och gillade den mycket. Senare samma dag måste jag förstås börja tvätta. Tisdag-onsdag jobb med redigering av 20, skriva 21. På torsdag är jag på tv4, och på fredagen åker jag tillbaka till Fjällbacka. 

Jag har haft ont i mitt ben idag på morgonen men har klarat natten hyfsat. Har var vaken några gånger men lyckades somna om och sov i alla fall sju timmar typ. 

Nu har jag tagit värktabletter, alvedon och Ipren som funkar superbra som smärtlindrare, ska tvätta sömnen ur ögonen och åka till Uddevalla (5,5 mil kanske?) Jag har packat ned alla mina glasögon eftersom jag köpte dem där, och ska återigen försöka förklara vad det är som inte funkar.

Jag hade tänkt gå in på Ikea också, men det är väl dumt att halta runt där just nu kanske. Å andra sidan blir det bättre av att röra på sig, fast det kanske inte är bra i längden? Vissa säger röra på sig, andra säger vila. Förmodligen beror det på vilken "skada" man har, och det vet ju inte jag. Jag har bara cyklat, inte vridit benet eller på annat sätt gjort mig illa (den här gången i alla fall).



JAJA, jag tänker att jag ska göra det som känns bäst och det är inte att bara vila. Men cykla törs jag inte igen så länge jag är rädd för att skada benet mer. 


Inga kommentarer: