Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 29 mars 2023

71 500, och hade mina händer orkat mer hade jag kunnat fortsätta,

 men de har fått nog.

Just nu gör jag verklighet (om manus nu kan vara verkligt alls) av sådant som jag bara tänkt en tanke på tidigare, och jag gillar´t. 

Vad jag inte gillar är vädret, det enda som är rolig med det är att köra bil, men inte motorväg såklart, utan att halka runt på gatorna i Farsta. Man känner att man måste KÖRA på ett sätt man inte behöver annars med min bil som ju har så extremt många finesser. I snö är det jag som kontrollerar allt, och det är ju roligt. 4-hjulsdrift är ju en bra grej i sådan här väder.

Annars har jag inget nytt att berätta alls. Det lallar på här hemma och världens tristaste blogg får vara det ett tag till.Tjohej!
2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Riktigt tråkväder, men din blogg är inte den tristaste…

Åsa Hellberg sa...

Såg en bild från förra året och det var snö här då också.
Fast jag undrar om det var så kallt!