Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 24 november 2018

Jag längtar LÄNGTAR efter att komma i form.

Det är snart tre år sedan som jag var det, så där så att det var självklart att ta trappan trotsa att rulltrappan gick bredvid.

Jag vill tillbaka dit.
Min kropp och jag var så överens på den tiden, trots att min arm/axel inte var riktigt läkt än.  Jag hade kontakt med mina muskler. Just nu vet jag inte vart de har tagit vägen, de ligger väl inbäddade där någonstans under lager av extra tjock hud.

I januari, när jag har flyttat hem, då ni!

Har typ 25 sidor kvar att redigera i morgon bitti, sedan ska jag ta Håndan till Farsta.
1. Jag ska klaga på en uppläggning av byxor (som ramlade ned efter en tvätt),
2. få bilen tvättad (de har tvättservice i garaget)
3. och så ska jag hämta hormoner som jag har glömt och det blir kris om jag inte gör det i morgon.

Det var väl det.

Strax mörkt, jag har ätit sen lunch/ tidig middag (kycklingfié och blomkålsbuketter i ugn) och ska väl se en film kanske.

Bra lördag så här långt.


Inga kommentarer: