Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 28 november 2018

Fantastisk personal som lyssnar och svarar på alla mina frågor





Jag tar mängder med bilder för att komma ihåg allt och just nu sitter jag i lobbyn, tittar på den enorma julgranen och lyssnar på konversationerna vid bordet intill.
Har beställt ännu en kaffe av killen som kallar sig "Floor waitor", ska göra fler anteckningar och stanna här tills jag måste checka ut klockan 12.

Då ska jag till nästa hotell och därefter ett snabbt besök på ett varuhus som jag HOPPAS också kan sy en galaklänning (till en fiktiv person förstås, jag har ingen användning för en sådan tyvärr) innan jag beger mig till Heathrow för hemfärd

Det här är utan någon som helst jämförelse det bästa hotellet jag någonsin har bott på. Jag har bott 5-stjärnigt i New York, men kan säga att det borde finnas upp till 10 för att jämförelsen ska bli rättvis.

Jag har ju rantat in och ut på fina hotell här flera gånger nu, men det där med att också få bo-upplevelsen var precis vad jag behövde för en av karaktärerna i Flanagans.












4 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Låter förträffligt!

Robert W sa...

Det verkar... alldeles... alldeles underbart!

Elisabet Nielsen sa...

Vilket hotell! Det ser helt fantastiskt ut. Hoppas att du får svar på alla andra frågor också.

Åsa Hellberg sa...

Eva-Lotta, ja, det var det!

Robert: Exakt! :)

Elisabet; så himla fint!