Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 3 november 2018

Fin dag i Stjärnehov, utanför Gnesta

Katarina Bivald, Simona och jag hälsade på John i hans nybyggda hus. 
Håndan gick som hon skulle. Nu har jag plockat med mig instruktionsboken hem. Jag har flera saker som jag inte har hittat än, som inte har med körningen att göra utan med radio och lampor typ.

Idag fick jag leta i 10 minuter innan jag hittade handtaget som öppnade luckan till bensintanken ...

I morgon jobb.
Tjoho!



2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Skrattar gott :D Ibland är det spännande med "ny" bil. Tex att kunna öppna tanklocket... Jag gillar inte att läsa instruktionsbok, men ibland är det nödvändigt, när man inte klurat ut viktiga saker själv. Måste alltid försöka själv, innan jag letar upp facit ;)

Åsa Hellberg sa...

Ja, jag tror ju att jag kan för att jag har haft en likadan men det var ju tio år sedan :)