Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 17 november 2018

Jag struntar i jobbet idag också och tar en promenad istället.

Jag har alltid tänkt att jag någon dag ska promenera ända in till stan och idag är en bra dag för det, eftersom vädret är finfint i Stockholm.
Det blir lite varannandagsjobb nu, men jag hinner. Min deadline är ju sista november och jag har tre-fyra arbetsdagar kvar på redigeringen innan jag ska läsa igenom så att allt stämmer.
Jag behöver de här strödagarna mer än jag har trott.

Sedan är det Flanagans för hela slanten i alla fall fram till sista december.
De två första veckorna i januari är jag ledig, tänker att jag flyttar typ den 10e.
Sedan sak jag skriva en kortroman igen, och tar de två sista veckorna i januari till det.
I februari sen får jag tillbaka Flanagans för ytterligare några veckors arbete och då kommer jag parallellt att jobba med den nya kortromanen och redigeringen av den.

Sedan tänker jag börja skriva Flanagans 2 typ i slutet av mars kanske? Leverens av den sista juli som i år, sedan ännu en kortroman (ska bli tre på ett år) och därefter redigering båda två resten av hösten.

Två romaner, en lång och en kort, är görligt. Jag tycker kanske att tre, som i år, är en för mycket.
Någon mer plan på ungdom har jag inte, vi får väl se om det kommer ytterligare någon idé i framtiden.

Nu ska jag klä på mig och börja gå!

1 kommentar:

Tant Beige sa...

Perfekt att varva skrivandet med promenader. Fina bilder.