Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 10 november 2018

Kontrakt, fick köra bilen och hittade en ny kostym

istället för kläderna jag lämnade tillbaka.
Det var en bra fredag!

Mall of Scandinavia är en snorbra galleria, det är som en helt utflykt att åka dit. Egentligen är det bättre att åka kommunalt härifrån, men har man en ny bil så har man.
Jag ska dit i morgon också, på bio med Jonathan och Linnea.

Jag är svidig i ögonen idag, det började redan när jag hade på mig mascaran igår. Men det fortsatte även efter jag hade tvättat bort den, och även idag är det svid. 
Jag har haft i droppar och smörjt själva franskanten som känns lite "torr". Hoppas det går över under dagen, som idag består av räkenskaper. Det är dags för momsdeklaration minsann.
Inlämning och betald på måndag (om jag ska betala in något, oftast ska jag det).

Pappren är utprintade och det är bara att sätta igång. Det brukar ta några timmar i anspråk, men jag har inte så mycket emot det.

Det enda jag önskar är att jag kunde ha systemet på min Mac, men då måste jag byta program och det vill jag inte lära mig just nu. Alltså sköter jag det på en gammal, trög, dator.
Jag borde förstås titta på en ny PC, en intesådyr men modernare än den jag har nu.
Just nu har jag tre datorer, två för mina manus (en backup är helt nödvändig) och en till mina redovisningar då.

Det var det.
Lite kaffe nu sen är det ju bara att köra igång.


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Hoppas din lördag blir en lika bra dag!

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack, det blev den. Hoppas din också blev härlig!