Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 7 november 2018

Städdag i Årstadal.

Lägenheten ska besiktigas och jag är ledig. Vi får se om jag blir klar i tid och kanske hinner några sidor.


Annars då?
Jo tack, det är kul att redigera!
Jag har inte kommit så långt än men vet exakt vilka dagar jag ska jobba och hur mycket jag klarar (20 sidor) så det blir som jag trodde - 10 dagar redigering och sedan genomläsning ett par dagar.
Detta förutsätter förstås att jag är pigg och på benen.
Eftersom jag ändå är i Farsta på fredag och signerar kontraktet tänker jag att jag kanske ska gå förbi vårdcentralen och ta en influensaspruta.
Det vore fantastiskt att slippa den i år.
Jag slapp i säkert 10 men sedan fick jag den ju 2 år på raken och det vore inte kul med ett 3e influensaår.

För två år sedan hade jag den över julen, minns jag. Men det funkade ju tack vare att det bara var Jonathan och jag i varsin soffa.
I år ska Linnea fira med oss och det ska bli såååå mysigt!
Vi börjar dagen innan med att julbaka godis (och spela bingolotto), sedan får de sova på en madrass på golvet om de inte vill åka hem.

Andra advent ska vi äta julbord på Hallwylska museet och sedan gå på luciakonsert med Adolf Fredriks musikklasser.

Tredje advent är inte planerad än, men den första är jag i Sälen.
Det ska bli så himla mysigt.
Jag och Håndan åker på lördag morgon, bor på hotell till på söndag då jag ska åka skidor hoppas jag. Sedan byter jag hotell och på måndagen föreläser jag i Sälen klockan 14.00 och sedan 18.00 i Malung. In på nytt hotell och hem på tisdagen.



Kul turné i nya bilen!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Hoppas nya bilen tar dig säkert fram!

Åsa Hellberg sa...

Ja, och att de som åker runt mig också sköter sig!