Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 12 november 2018

Igår

Först mat och prat och sedan bio och godis.
Vi såg Bohemian Rhapsody som berättar historien om Queen och kanske främst Freddy Mercury. Vilken musik! Och skådisarna ska vi inte prata om. Fantastisk film. 
Fem strålande stjärnor från familjen Hellberg!

Idag jobb och sedan fest på förlaget. Stannar man till 24.00 får man vara med om kickstarten på försäljningen av Michelle Obamas nya bok men vi väl se om jag orkar stanna så länge.
Man orkar sååå mycket mer när man dricker alkohol (i alla fall just den dan). Men jag, som den trista nykterist jag är, vill mest åka hem när folk fyllnar till.
Jag ska ju läsa högt ur den i morgon, så jag är ju en del av lanseringen ändå.










Mellan 14-16, på Akademibokhandeln Mäster Samuelsgatan.

4 kommentarer:

Simona sa...

Ses ikväll!

Eva-Lotta sa...

Är man nykter är fulla människor inget kul. Det är de inte när man själv bara druckit ett par glas vin (min gräns)heller!

Tant Beige sa...

Vi har bokat in oss att se filmen nu i veckan. Om inte hostan sätter stopp för det, vill säga. Jag har hört så mycket fint om den och vill verkligen se den men inser också att rethosta och biosalong inte är en bra kombo.

Åsa Hellberg sa...

Eva-Lotta, nej, jag håller helt med!

Tant beige; det förstår jag, men den kommer nog att gå ett tag!