Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 1 januari 2019

Gott nytt år!



Jag tillbringade min kväll, efter att ha redigerat klar Flanagans (hurra!), med att se på tv. Vi vann lotter dagen före julafton och just den här vann jag en hundring på igår tydligen. 
Jag spelade bara då och då. 
Istället bläddrade jag mellan kanalerna men undvek Svt och såg hellre på Bingolotto och filmen som gick 5an: This is where I leave you. Jag har sett den tidigare och gillar.

Just här dog firande utanför rätt snabbt. Jag kröp i säng någon gång efter tolv, såg ett par avsnitt av Vänner och somnade sedan gott. De täta fönstren och tjocka väggarna hjälper till att hålla ljud borta.

Det vare det.

Idag ska jag läsa igenom manuset och se så att det håller ihop med det nya jag har lagt till, men sedan skickar jag iväg det trots att jag har fram till nästa helg på mig. Jag vill känna att jag har semester och det enda som skulle hända nu vore att jag småpillade i det, och det kan jag göra i nästa skede.

Senare idag ska granen och balkongen avpyntas. 
Nu är julen slut och jag ska börja packa ihop lägenheten.
I morgon klockan 13.00 hämtar jag nycklarna!

Wohoo.

2 kommentarer:

Simona sa...

Wohoo vad härligt med flytt och nya tag. Och semester. Och Flanagans. 2019 börjar starkt!

Åsa Hellberg sa...

Ja, väldigt bra så här långt!!