Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 25 januari 2019

Någon gång, när jag har TID, ska jag lämna den här plattformen.

Det känns som om den har gjort sitt när det ska vara så jävla svårt. Det är ju inte första gången. Jag tycker att jag har tittat på varenda inställning både här och telefonen, men no. Det funkar bara inte att lägga in bilder från mobilen.

Så om ni vill hänga med på min skrivresa får ni helt enkelt göra det på Instagram. asahellberg heter jag där.

Igår:
Lämnade nyckelnummer till Familjebostäder i Farsta.
Parkeringsnyckel till Stockholms stad i Slakthusområdet. Vidare till återvinningscentralen och lämnade kläder, skor och gardiner till insamlingen.
Next stop Årstadal där jag tömde brevlådan (och kissade), innan jag fortsatte till Skärmholmen och lämnade nycklarna till gamla lägenheten.
Sedan tillbaka hem, köpte tvättmedel i Farsta centrum och tog 15.30 emot Peter husvärden Peter, som satte nya skruvar i min hatthylla så att den ska hålla för alla mina jackor som jag vägrar att göra mig av med.  Klockan 16.00 började jag tvätta sommarkläder och jag hängde upp sista maskinen på tork i badrummet 18.00.

Där har ni den.
Min gårdag.
Genialt planerad och genomförd.

Idag ska jag korrläsa (har inte ens börjat och nu är det snart tid att lämna in.)
Jag tänker att jag kanske gör hälften idag och resten på resan i morgon. Vi får väl se.

I Stockholm snöar det just nu med stora, stora flingor (eftersom jag inte kan lägga in bilder får ni försöka att se det framför er!!!)

Jag ska ta bilen i morgon, alltså tänker jag gå ned och sopa bort det här i kväll så att jag slipper det i morgon bitti.
Bilen ska stå inomhus när jag är borta. Förvisso rätt långt från min terminal, men det är en inomhuspromenad och priset var vettigt för en vecka. Det är nog bara skönt att gå en sväng innan 6 timmar i en flygstol.

Men idag ska jag bara vara hemma. Jobba, piffa och packa.
Det står fortfarande lite grejer i hallen som ska slängas, men det skiter jag i.
Jag tar det när jag kommer hem.

Tjohej.








1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Jag trivdes så bra med Blogger, men då jag blev tvungen att stänga min blogg fick jag ju leta annat. Hade Nouw ett år, numera Wordpress. Tar ett tag att lära sig men funkar över lag bra.
Grattis till väl genomförd flytt!