Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 30 januari 2019

Så här långt idag har jag inte kommit särskilt långt.

Jag har filat på en baksidestext till Sexstrejken, kollat alla mina sajter och försökt ladda ned en film som misslyckades tack vare att det är så uselt wifi överallt.
Jag kommer åt det lite med min telefon på rummet, och även lite på datorn. Men så fort det är större filer, som filmer eller streama serier, så är det bara hackigt.
Dessutom har ettan lagt av, den enda sevärda tv-kanalen för min del eftersom allt annat är på språk jag inte förstås.
Ikväll ska jag sluta försöka och istället läsa en bok.

Strax ska jag bege mig till mitt rum för dagens första pass, sedan tänkte jag faktiskt ta veckans första promenad och ta mig till Atlanten där nere. Det ska ta 20-30 minuter att promenera en väg och det är ju ett helt motionspass fram och tillbaka.

Alltså skriver jag större delen i eftermiddag istället. Det ska nog funka det också.
Målsättningen ändrar jag INTE på.
2000. Inte ett ord under.

Tänk om man kunde göra så hemma så fort isen är borta. Tre pass, med två korta promenader emellan.
Om man fick in det som en rutin vore toppen!

Jag längtar hem.
Men är effektiv här.
Jag är i alla fall glad att jag inte bokade två veckor, det hade jag inte stått ut med utan internet på rummet.




Inga kommentarer: