Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 9 januari 2019

Jag avbokade dagens flex,

och satsar på morgondagens gympa istället.
Om jag pallar ska jag försöka åka i två omgångar idag, det vore toppen att bli av med 7-8 kartonger. De flesta ska till förrådet, och tre till lägenheten tillsammans med en stor resväska fylld med skor. Mina skoställ har kommit och det är ju lika bra att packa upp dem direkt.

Jag tror att jag kommer att ha max 15 kartonger när själva flyttlasset går.

När soffan är borta ska jag ta upp det som står i det lilla förrådet här, och det är in princip bara tavlor. Sedan har jag min cykel och grejer på balkongen som jag också måste tänka på. Nya balkongen är två kvadrat mindre men bättre planerad eftersom den är djupare. Allt utom en solstol (gammal väldigt sliten) och mattorna som inte alls passar på nya, får följa med.

Jag tänker inte tapetsera förrän jag är inflyttad. Hade först en tanke om att göra det i helgen men tror att jag nog behöver fokusera på packning även då.
Dagarna rinner iväg nu. På tisdag går lasset.
Wohoo.

(Och nej, jag har inget liv utöver flytten. Det är bra det! :)


1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Det är skönt att kunna koncentrera sig bara på flytten!