Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 14 januari 2019

Jag sitter och studsar bakom kaffekoppen.

Men Clas Ohlson öppnar inte förrän 10 och ligger nästgårds, alltså tar jag en kopp till för att fördriva tiden lite.

Jag kommer att ta resten av veckan till att packa upp och fixa, det går inte att tänka på jobb innan dess. På torsdag ska jag till förlaget och presentera Sexstrejken för säljorganisationen men det är allt jobb jag tänker göra före måndag nästa vecka.

Hoppas hoppas att sofforna kommer den här veckan som det är sagt.
Jag har köpt en stor rund spegel på rean, och den är i alla fall på ingång. Den ska sitta över mitt dokumentskåp (som kommer först i slutet av februari) men jag vet inte än hur jag ska fästa den. Om det behövs mollyplugg eller bara vanlig skruv.

Den ska sitta på den enda väggen i lägenheten som INTE är betong.
Tack och lov
Jag hatar att borra i betongväggar (även om jag har bra doningar för det) och SÄRSKILT om de är nymålade. Tror att jag ska köpa en liten provburk med färgen jag har i lägenheten. Ifall jag behöver dutta där också någon gång (se gårdagens inlägg).

Jag tror att jag har tagit fram allt nu, återstår att packa ned det. Jag måste vira in Tv:n (den stora. Den lilla gör jag i morgon bitti) och tavlor i bubbelplast, ta in allt från balkongen, tömma förrådet (det pyttelilla som finns här) och hämta upp cykeln från cykelrummet (där den har stått oanvänd i ett år).

Sedan borde jag faktiskt vara klar.

Peppar peppar!

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Det är roligt att följa din flytt! Verkar väldigt välorganiserat!
Hoppas det gick bra på Cals Olsson. Själv fick jag ringa Jula i morse och krångla. Beställde en asksug via nätet igår. Gick inte att välja faktura, så jag tog swish. Kom meddelande att det inte funkade just då och jag blev utloggad. Loggade in igen och det gick att betala. Sen när Mkaen kollade banksaldot hade det gått igenom två betalningar. Ringde Jula och efter en stund konstaterade hon att det även låg två order! Hur har det nu gått till? Hon makulerade den ena och nyss kom det en swishbetalning. Det gick ju lätt till sist, men så störigt ändå!