Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 11 januari 2019

Man kan förstås inte glädja alla.

Kundrecensioner


Det finns 3 recensioner av Sonjas andra chans. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »

  1. Välj en annan bok
    Anna, 30 december 2018
    Någon valde den här boken i vår bokklubb. Vilken smörja. Trodde författaren att innehållet skulle bli bättre om man blandade med en massa sex-snack?
Anna verkar inte så nöjd.
Det är bara att hoppas att resten i bokklubben var nöjdare.

Nu ska jag åka till lägenheten och piffa lite.
Ett sidobord ska monteras ihop och det kan ju ta en stund.
Sedan hem och sälja soffan. 

I morgons ska jag till Ikea igen och köpa tv bänkar, två stycken som jag ska sätta ihop, och de ska förstås också monteras av MIG!
De måste vara på plats när flytten går på tisdag, för då kommer ju tv:n som idag står på byrårer som ska till sovrum och FÖRRÅD (Jag tokgillar verkligen förrådet!) 
Jag har ett stort skåp som också ska dit.

Typ så.
Nu drar jag.
Vi hörs!


1 kommentar:

Anna Christina sa...

Har en inte själv skrivit en bok ska en inte klanka ner på de som faktiskt gjort det, tänker jag. Och så heter hon Anna dessutom. Det är nästan så att jag skäms för min namnes tråkiga recension. ☺️