Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 9 januari 2019

Jag är sååååå nöjd


Han har varit så noggrann. Fasiken vad glad jag är att jag överlät det där till ett proffs.
Allt är klart och nu kan jag flytta tillbaka garderober och förbereda ännu mer för inflyttningen. I morgon innan jag lämnar lägenheten ska jag tvätta alla golv. 

Sedan, efter flytten, återstår det ju grejer här i Årstadal Jag måste spackla en hel del. Men det ska gå det också, jag tänker att jag gör det så fort som möjligt så är det klart här sen.
Jag funderar på att ta en restresa någonstans och jobba i en vecka och sista veckan i januari vore perfekt för det eftersom jag ju har en kortroman att skriva innan första mars.
Och den stora redigeringen av Flanagans.

Jaja.
Just nu fokuserar jag bara på flytt.
Idag fick jag upp skoställ, dörrmatta och duschdrapperi. 
Det är så himla kul än så länge!

Hurra!



1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Det ser verkligen fint ut!