Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 15 mars 2019

Jag har ju köpstopp på kläder. väskor och skor hela året ut.

Men nu har jag fuskat tack vare fotograferingen på onsdag.
Kläder jag har beställt från Zara kommer idag, ska hämta dem i Farsta centrum, och om det passar har jag inte en aning om faktiskt.

Sedan måste jag börja rota i min egen garderob. Det är tre förlag som ska ha bilder (olika) så det blir några byten förmodar jag.
Förra gången hade jag med mig en resväska till studion, det kanske blir två på onsdag.
Vi ska börja i studion och sedan ska vi ta miljöbilder någonstans (på ett hotell eller i en restaurang eller något sådant).

Annars idag ska jag förstås jobba.
Mitt mål är att vara klar med förste genomarbetningen på söndag så kan jag finlira lite de tre dagarna jag har på mig nästa vecka.
Jag har fortfarande kvar en hel del, inte minst att bestämma vad jag ska göra med en av karaktärerna.
Hehe.



1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Hoppas kläderna passar!