Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 25 mars 2019

Jonathan var så lycklig i LA igår,

han hade tagit en taxi till något ställe som var poppis och skickade små filmsnuttar och sa att jag också hade älskat det där. Gullisen. Han vet vad mamma gillar och vi är ju inte helt olika, han och jag.

Sedan såg han Lakers (basket) slå något lag i Staples arena och det måste ju har varit en superstor upplevelse. Ett minne han kommer att bära med sig, tror jag.

Jag är glad att han kan göra grejer och njuta av det utan sällskap, det är en rätt viktig egenskap om man som han måste resa emellanåt och inte har någon med sig. Har jag påverkat honom där är jag glad, däremot vill jag ju inte att han ska LEVA ensam som jag gör.
Jaja. Han är bara 24.
Idag kommer reperesentanter från Sony när de ska börja spela in nya videon, och då börjar jobbet. Han kommer hem på fredag morgon.

Jag somnade om i morse och nu ska jag börja jobba med Sonjan. Det ser jag fram emot.
Bra måndag, så här långt.

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Önskar dig en fortsatt fin måndag!

Åsa Hellberg sa...

Tack! Och tack detsamma denna tisdag :)