Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 27 mars 2019

Morgon i skrivstugan.


Längre än så har jag inte kommit än idag.
Det här är min utsikt från bar/skriv/mat-bordet. Jag står gärna och jobbar här men sitter helst i sovrummet. Gillar inte riktigt barstolarna och använder dem nästan bara när jag ska äta.
Sofforna är alldeles för djupa att sitta och jobba i, men stolen i sovrummet är perfekt. Jag är så himla glad för att den fick plats.

Det saknas fortfarande något över tv:n och en hylla över sängen, men det är ingen panik med det.
Först och främst måste mina MANUS bli klara.
Idag tänker jag göra klart första omgången av Sonja, för att sedan vända tillbaka och skriva till det som behövs. Ett kapitel, och sedan lägga till lite här och där så att jag kommer upp i cirka 25000 ord ungefär. Det saknas typ 3000.

Det var det.
Onsdag.
Bra dag så här långt!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Det ser hemtrevligt ut hos dig🤗

Åsa Hellberg sa...

Tack!!