Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 18 mars 2019

Möte med Bonnier bookery idag.

Vi pratade om min nya Sonja som kommer i juni och som jag börjar redigera på lördag. Jag har fram till och med 1 april på mig. Tajt, men det ska gå.

1 april startar jag sedan upp NYA Flanagans.
Jag gör möjligtvis en researchresa/skrivresa innan 15 april för då får jag tillbaka manuset på FÖRSTA Flanagans för en sista redigering.

I början av april har jag dock grejer att göra, den 4e är det Storytel awards, där ju min Ett oväntat besök är nominerad till bästa roman. Det priset förmodar jag går till Jonas Gardell eller till min forumkollega Niklas Natt och Dag för 1793. Den har vunnit det mesta i år.
Men den jag håller på är en annan forumkollega, Elisabet Nemert. Det tycker jag hade varit kul.

Nåväl, det är den 4e. Den 6e ska Simona och jag på en liten utflykt och sedan ska jag presentera Flanagans för säljkåren den 9e.
Så från 10e till 15e typ, skulle jag kunna göra något.
Då har jag förhoppningsvis också kommit några kapitel iväg i nya Flanagans.

När jag väl bestämmer mig brukar det gå fort!


Det var det.
Nu ett sprillans nytt avsnitt av Billions på HBO.


Inga kommentarer: