Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 11 mars 2019

Dåligsömnnatt

men jag ska träna idag eftersom jag fick en plats på passet, tjohoo, och då kanske jag piggnar till tillräckligt för att jobba.
Eller så sover jag en stund sen och jobbar efteråt.
Det löser sig. Huvudsaken är att jag jobbar alls, för nu jävlar är det press!

 Jag tog ju ledigt i helgen, min GALNING.
Tio sidor igår, det är allt.
Men gud vad skönt det var med en hel helg, och det var supermysigt hemma hon Jonathan och Linnea i lördags.
Igår vet jag inte riktigt vad jag gjorde. Städade och pyntade upp mer grejer här hemma, läste, tänkte, ja ni vet. Tiden bara gick.

Nu har jag i alla fall en vecka hemma med bara jobb (och träning). Nästa vecka är det möten, frissa och fotografering så den veckan blir väldigt upphackad. Målet är faktiskt att hinna igenom de sista 170 sidorna nu på sju dagar.
Håll en tumme ...

Enligt min redaktör är det mest i början, mindre i slutet.
Där är jag verkligen inte än, kan jag säga.

Kul är det i alla fall fortfarande.
Och jag har tack och lov en redigeringsomgång till på mig.