Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 23 mars 2019

Jag avbokade jympan,

så den här veckan har jag tränat NOLL gånger, men jag hinner bara inte.
Skulle jag träna idag hade jag inte varit igång med jobbet förrän tidigast halv tolv och det går inte idag.
Jag tar nya tag nästa vecka, hoppas jag.

Min telefon uppdaterades igår kväll och nu fick jag svar på varför det inte går att skicka bilder från Bloggerappen. Den är helt enkelt för gammal (i kombo med min telefons uppdateringar, tydligen) och appen verkar heller inte uppdateras, jag såg många kommentarer på det igår när jag tittade på Bloggerappens kommentarer.
Så antingen mejla bilder eller byta plattform.

Den här är sparad från Bonnier Carlsen.
Sexstrejken.
Kommer ut i juni.
Wohoo.


4 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

På min iPhone slutade Blogger-appen funka för länge sen. Dåligt att de inte uppdaterar tycker jag. WP funkar bra när man vant sig. Hade Nouw ett tag emellan, den hade en bra app. I övrigt var jag inte förtjust.

Simona sa...

Jag tycker den är SNYGG!

(och nu måste jag klicka i snåla där bildrutor för att bevisa att jag inte är en robot igen...)

Annika sa...

Jag använder appen BlogTouchPro till blogger på min iPhone, fungerar utmärkt :-)

Åsa Hellberg sa...

Annika. Tacktacktack!!