Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 20 mars 2019

Hos frissan igår fick hon händerna fulla av hår,

så även hon kunde konstatera att jag tappar betydligt mer än vanligt.
Så nu är jag på dubbel dos av priorin igen och sedan schampot som jag köpte på apoteket. Jag äter också massor med spenat, brokolli och bär och sånt som ska vara bra för det mesta. Väldigt medelhavsinspirerat vilket ju ska vara bra.

Det är väl det där ynka 2 kilona som jag har gått ned som spökar, kanske. Det kom ju i samband med att jag försökte dra ned på kalorierna.
Men jag äter ju extra vitaminer av allt möjligt så det ändå konstigt.
Så särskilt stressad är jag ju inte heller, i alla fall inte mer än väldigt tillfälligt.

Jaja, låt oss hoppas att jag kan vända det den här gången också.

Idag foto, och jag har plockat fram hundra olika grejer som jag ska packa ned, tror inte att allt ryms i en resväska utan att jag behöver två.
Det är ju skor också. Typ sex par.
Det ska bli så kul att träffa teamet, men jag önskar att det var över en vanlig dag istället för fotografering. Tack och lov känner jag dem sedan tidigare, det gör det ändå enklare.

Onsdag. Fin dag ändå så här långt.



4 kommentarer:

Annelie sa...

Vill ännu en gång tipsa om att slopa priorin och gå direkt på det verksamma ämnet - biotin, eller B7. Finns att köpa nätet, är mycket billigare än priorin och kommer då i mycket högre dos vilket ger snabbare och bättre effekt. :) Funkade jättebra för mig när jag ville få starkare hår efter graviditet och amning, åt det i ca ett år.

Eva-Lotta sa...

Vilken dag du har framför dig, jag skulle tycka den var urjobbig, med massa fotografering och klädbyten! Hoppas resultatet blir bra!

Åsa Hellberg sa...

Annelie, tack!

Eva-Lotta; ja, det var jobbigt och roligt samtidigt. Härliga människor att jobba med gör det ju uthärdligt ändå :)

Annika Estassy sa...

Det är inte vinterpälsen du tappar just nu?