Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 13 april 2019

Här traskas det.


Jag har en handledsväska, det är lätt och bra för ryggen. Eftersom jag inte shoppar är det perfekt.


Från Bryan Park och restaurangen som ligger under biblioteket.



Alltså, Central Park. Det är en sådan otroligt fin park med sina små sjöar och broar.
Nästan surrealistisk att höra all fågelsång när det är gatuliv bara en bit därifrån. Och gatuliv här är annat än hemma. Det låååter verkligen.

Idag nya promenader. Jag har somnat 21.00 varje kväll och då har jag kämpat för att hålla mig vaken så länge. Igår la jag mig i sängen 16.30 och hade tack och lov köpt med mig mat till rummet, för jag kom inte ur sängen efter det.

I morse vaknade jag klockan 6. Men frukosten serveras från 6.30 så det passade riktigt bra.
Det blir nog ingen musikal i år. Dels känner jag inte riktigt att jag har råd och sedan har jag redan sett det mesta som jag vill se.
Jag hade gärna sett Les Miserable igen, men den går inte här just nu.

Idag ska det bli varmt, typ 23 grader. Just nu regnar det, men då passar jag på att redigera. Har inte gjort många knop med det än så länge.

Hej hopp!


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Det låter som om du haft det bra hittills!

Åsa Hellberg sa...

Ja, superbra tack!