Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 20 april 2019

Hur punktliga är ni?


Jag är extrem. Min mamma också. Mormor var likadan.
Jonathan VAR också det, men nu plötsligt börjas det liksom glidas lite på tiden.
Kl 15.00 var det sagt. Nu är det 15.15 utan meddelande om förseningen. Det hade aldrig hänt om det varit tvärtom. Då hade jag förstås varit i tid, men om någon skulle försena mig som en kö eller någon annat hade jag hört av mig två minuter över. Senast. Oftast tidigare, när jag vet att jag kommer att bli sen.

Jaja.

Glad Påsk!
Jag har gula blommor, fjädrar,  ägg och grillgrejer. 
Och en gammal porslinstupp som jag har fått efter mormor och morfar.
Mer än så pyntar jag inte. Gula kuddar hade jag ju sedan tidigare.

I morgon börjar jag redigera Flanagans, i alla fall strukturera arbetet utifrån arbetsdagar och mäng
(De kom förstås i samma stund som jag skrev det här, alltså fick jag avbryta mitt i.)

Tjohej, och kuckeliku!




2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag passar tider. Tycker det är förolämpande att inte respektera andra människor, det gör man inte om man inte passar tiden. Skulle nåt hända så man blir sen, då hör man av sig. Jag iallafall.

Åsa Hellberg sa...

ELLER HUR!! :)