Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 10 april 2019

Jag har resfeber om jag ska åka till Säffle,

då kan ni tänka er ungefär hur lite jag sover när jag ska längre än så.
Jag somnade i alla fall jättetidigt igår, så när jag vaknade 02.00, så hade jag sovit i fem timmar i alla fall. Jag har med mig min nackkrage och hoppas på ett par timmar till på flyget. Sedan gäller det att hålla sig vaken så länge som möjligt NY-tid, som är sex timmar efter svensk tid.

Tidigare resor har jag tagit en promenad när jag har kommit fram, köpt typ mackor att ha i kylskåpet som sedan somnat vid 21.
Det betyder tidigt vaknande, långt innan frukost, så att ha en macka på rummet då är guld värt.
Och så har jag med mig en liten burk med kaffe så att jag kan fixa det också, sedan är jag good to go.

Jag har ju med mig ett manus att redigera den här gången och som det känns nu när jag i princip står och sover, så kommer jag inte att kunna jobba med det på resan idag utan får ta det på hotellet.
Jag kommer att hinna ändå.

Det var väl det.
Nycklar har lämnats till lägenhetslånarna, kylen har jag fyllt och om ett par timmar drar jag.
Tjohej.
Vi hörs från NY.


Inga kommentarer: