Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 7 april 2019

Mina favvisbyxor är borta.

Tillsammans med en svart hoodie. Glömda i en taxi eller på Grodan när vi fotade där. Jag ska försöka kolla i morgon, men de är nog borta. Synd att jag inte upptäckte det direkt. Det var när jag började tänka på vad jag ska ha på mig på resan som jag kom på det.
Hoodien är en billig från HM men byxorna av bättre kvalitet, köpta i NY för tre år sedan. Jag har använt dem så himla mycket. De är BÅDE praktiska och bekväma, dessutom snygga, hur många byxor är det?

Och de finns förstås inte längre, får se om jag kan hitta något liknande när jag är där nu.
Många varumärken har ett annat sortiment i USA än i Europa.

 Jag småpackar idag och i tvättmaskinen rullar mina svarta gympadojjor som var grå av damm.
Och naturligvis har jag skrivit en packlista.

Nu har jag promenerat, handlat,  ätit och ska läsa en stund.
Tjohej!




2 kommentarer:

simona sa...

Förra året köpte jag nån sorts färg som man kan använda på skor - finns både svart och vitt och de blir som nya. Såg nåt inslag på tv4.

Simona sa...

Om du hittar såna byxor i NYC i XL så köp såna till mig! Puss!