Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 14 april 2019

Bästa utsikten




Bra solnedgångar från mitt rum 





Idag är dimman på väg från Jersey på andra sidan vattnet, in över Manhattan. Jag ska promenera söderut en bit, tänkte jag. Inte så långt som Brooklyn Bridge som hade tänkt, för i dimma ser man ändå inte de fina byggnaderna, utan mer nedåt Flatiron, Washington square och sedan upp via ett par hotell närmare Lexington avenue.

Men än är det för tidigt. Jag har inte kommit igång med redigeringen, kanske det kan hända idag, nu, när jag har drygt en timma över.

Egentligen är det bara att rätta till språkliga misstag som min redaktör har pekat ut, inga större ingrepp, så det är bara att köra igång. Hemma väntar Flanagans och den rundan är betydligt tuffare. Alltså vore det bra om jag kunde göra en del Sonja här så att jag klarar resten på tre dagar hemma.

För i morgon åker jag hem.
Hoppas hoppas att jag inte behöver flyga några omvägar den här gången.

Det var det.
NY-rapporten.
Tjohoo


Inga kommentarer: