Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Årby och Tallgläntans bibliotek, Eskilstuna 14 okt

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
söndag 14 april 2019

Bästa utsikten
Bra solnedgångar från mitt rum 

Idag är dimman på väg från Jersey på andra sidan vattnet, in över Manhattan. Jag ska promenera söderut en bit, tänkte jag. Inte så långt som Brooklyn Bridge som hade tänkt, för i dimma ser man ändå inte de fina byggnaderna, utan mer nedåt Flatiron, Washington square och sedan upp via ett par hotell närmare Lexington avenue.

Men än är det för tidigt. Jag har inte kommit igång med redigeringen, kanske det kan hända idag, nu, när jag har drygt en timma över.

Egentligen är det bara att rätta till språkliga misstag som min redaktör har pekat ut, inga större ingrepp, så det är bara att köra igång. Hemma väntar Flanagans och den rundan är betydligt tuffare. Alltså vore det bra om jag kunde göra en del Sonja här så att jag klarar resten på tre dagar hemma.

För i morgon åker jag hem.
Hoppas hoppas att jag inte behöver flyga några omvägar den här gången.

Det var det.
NY-rapporten.
Tjohoo


Inga kommentarer: