Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 24 april 2019

Jag tror att det här är en asp.


Den hade bruna fröhängen för bara några dagar sedan men nu är de gröna.
Även björken längre ned i backen är på gång.
Härligt när det blir grönt, tycker jag, som egentligen inte alls är en vårmänniska. Men när det är så här varmt och jag kan sola lite på min balkong tycker jag att det är skönt.

Igår gjorde jag inga knop alls. Jag jobbade igenom mina 20 sidor (det är så himla roligt, inte särskilt mycket, utan mer finlir) och sedan satt jag i blåsten på balkongen och lyssnade på min ljudbok.
Efter det var jag så trött att jag var tvungen att sova en timma och när jag vaknade var jag alldeles yr i mössan och lite rädd för att jag skulle bli sjuk. Jonathan var sjuk med feber i måndags, men betydligt piggare igår.
Peppar peppar.

Jag sov få timmar i natt också, men är inte ett dugg sjuk och verkligen pigg nog att ta mig an manuset och sedan gå en långpromenad.

Men jag ska börja med att duscha och tvätta håret. Min fasa när jag tappar så mycket.
Vi får väl se OM JAG FÅR EN LÄKARTID ELLER INTE!
Jag är glad att jag nämnde att hjärta rusar, eller om det kanske hoppar över slag, både och kanske.
Hjärtat kan de väl inte ignorera även om de skiter i att jag är på väg mot flintskallighet?

Det var det. 
Bra onsdag så här långt.


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Ja, det var nog bra du nämnde hjärtat! Hoppas du hör av dem snart.

Åsa Hellberg sa...

Japp.