Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 16 april 2019

Hemma, svintrött trots att jag sov några timmar


Just nu kämpar jag för att hålla mig vaken.
Har promenerat till Ica, börjat packa upp, allt för att jag inte ska somna.
Det här är tryck jag köpte på mina två museibesök. Två på Metropolitan och två på Modern (de i mitten). Tror att de blir fina över tv:n.



Sedan fick jag en bild på att Sexstrejken nu finns fysikt på förlaget. 
Den släpps inte förrän i juni, men det är bra att kunna använda en fysisk bok att skicka till recensenter och andra som ska "för-läsa".
Jag såg att Bokus hade lagt den i någon slag romantikgenre, men det kan förstås vara så att man gör det utifrån ordet sex, inte baserat på innehållet. Så mycket romantik är det ju inte. 

Det var det. Jag kokar potatis. Är galet hungrig. Man fick frukost ombord kl 05, men sedan dess har jag inte ätit något.
Hög tid, alltså.
Vi hörs, hejhej,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen hem och tack för att du låtit oss läsare följa med på din resa via både bloggen och instagram! Det har varit så intressant! Väldigt rörande var det att läsa om kvinnan som du gav 50 dollar, vilket eländigt liv hon har, man vet att det finns utstötta som har det jättesvårt, men då man på ort och ställe upplever det och kan glädja någon som blir så tacksam som hon blev så berör det verkligen djupt!

Marianne i Finland

Åsa Hellberg sa...

Ja, jag blev oerhört berörd av henne, undrar hon hon förlorade sitt ben och hur hon tillbringar sina dagar och nätter.