Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 11 april 2019

På gång efter att ha sovit i tio timmar


Resan igår gick till sist bra. Vår flight blev inställd, vi fick åka via London istället, bagaget kom inte med. MEN. Virgin Atlantic var det bästa bolag jag någonsin har rest med. PERSONALEN VAR FANTASTISK. Till skillnad mot personalen på SAS till London, som var sur, tråkig och ointresserad av sina gäster.
Ska ni åka långt någongång så är Virgin ett bolag som jag måste rekommendera.



Själva förseningen blev två timmar (plus en när vi väntade på vårt bagage som kom med nästa plan från London), och jag plus två svenskar fick springa till planet i London och vi var sist ombord (det är långt mellan terminal 2 och 3 på Heathrow ...)
Men vi kom med.
Att vi ens kom fram till NY igår berodde på att vi tre var tidigt på Arlanda.
När vi passerade SAS-disken med våra nya biljetter var kön enorm. Det var nog många som inte kom iväg, skulle jag tro.

Den här gången har jag utsikt mot andra sidan, mot Hudson River som ni ser där borta. De andra gångerna har jag sett Times square. Det här är superbra. Jag hade önskat ett rum högt upp men det fick jag inte. Det här är våning 20 av 33. Helt okej ändå.

Jag har svullat frukost; french toast, bagels, etc. Vi får väl se vad min mage säger om det. Än är det okej. Sedan har jag redigerat 2 sidor manus. Vill gärna göra 10 till senare idag, men nu vill jag gå ut.
Jag ska upp mot Upper east, över Parken och till Upper West.

Bra skor, STRUMPOR och inlägg. Dessutom har jag laddat ned en stegräknare.
Läppstiftet är på, för nu ska jag kolla in HOTELL!!
Hurra!!



1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt, trots strul i början blev det bra ändå, njuuut och ha det gott med lagom arbete och lagom fritid - LAGOM är alltid bäst :)!

Marianne i Finland