Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 6 april 2019

Man vill vara fin som i prydlig.


När jag går på folk med mina små frågor måste jag se trevlig ut, samtidigt behöver jag vara bekväm för att kunna gå långt och länge.



Så idag gräver jag i den här, i hyllorna med t-shirts och bland mina byxor så får vi väl se vad jag får ihop.

Dessutom måste jag hitta något som är bekvämt på flyget och då tänker jag främst på byxor eftersom min rumpa inte gillar att sitta länge och absolut inte om den har hårda sömmar att sitta på.
När jag åkte på operaresearch till NY hade jag med mig en kudde att sitta på i planet, men så illa är det inte längre. Jag har läkt mycket genom att inte ha sömmar i kläderna när jag sitter hemma och jobbar, men med min konstiga svanskota blir det lätt ömt där bak ändå.
Alltså mjukisbrallor ombord.

Planen för dagen är inte större än så och det känns underbart!



2 kommentarer:

Anonym sa...

Vill bara säga att: Det är så trevligt att läsa din blogg och ditt instagram och sist, men inte minst dina böcker! Önskar dig en fin resa!
Marianne i Finland

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack!!