Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 24 mars 2021

Först vill jag dela Irens Pozars

 kolumn från Expressen.


https://www.expressen.se/kronikorer/irena-pozar/fuck-you-metoo-kvinnan-forgors-live/

En 41 år äldre man. Det kanske man inte ska ha åsikter om, men det har jag. Han är så självgod att han tror att han är attraktiv.

Vad sa Lambrecht att han var? Svag i köttet? Han, som många andra män, kan alltså inte kontrollera sig och sin kropp. Sådana män, tack och lov långt ifrån alla, borde ju inte alls få vistas bland kvinnor.

Före detta vicepresidenten Pence sa att han inte umgicks med kvinnor utan sin hustru vid sin sida.Pence var rädd för att utsättas för frestelser, vilket ju bara säger att han inte heller kunde kontrollera sig.

 Det är ju lika illa som att hans chef, presidenten, GRABBED THEM.

FY FAN, rent ut sagt.

Idag ska jag ta en biltur, det längtar jag efter. 


Igår krackelerade min mage, utan att jag begriper varför. Kan vara ägg, fast tror ändå inte det.  Kanske päron till lunchsalladen drog igång det? Jaja, sker det någon dag är det ju okej, bara surt att inte förstå varför. 

Jag beställde i alla fall Mathem idag, där salta potatisCHIPS var mitt främsta mål. Jag behövde verkligen det, kändes det som.

Idag är det lugnt än så länge i alla fall. Jag har ätit Yoghurt men låtit bli ägg. 




Inga kommentarer: