Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 4 mars 2021

Idag har jag saker på SCHEMAT!

 Alltså utöver det vanliga, dvs redigering.

14.15 ska jag testa/genrepa inför ett event på måndag (Kvinnodagen) där jag ska få prata om Sexstrejken.

Vill ni lyssna, inte minst på den tokhyllade Tove Schunnesson, så kolla in Kungsbacka bibliotek på FB där länkar och instruktioner finns. Måndag 19.00. Vi ska prata flickors rätt till sina egna kroppar och för min del blir det förstås först och främst prat om Sexstrejken.

Idag annars är jag mest SUR på mina nya, dyra, tjusiga handdukar från Missoni som luddade ned både mig och mitt badkar. Jag hade tvättat dem, men det räckte tydligen inte. Väldigt irriterande. Nu tvättar jag dem igen och senare ska jag gå ned till tvättstugan och torktumla dem. Jag har ingen torktumlare i lägenheten men när den här lite billigare  varianten av tvättmaskin går sönder, kanske jag skaffar en kombomaskin. Just till handdukar är det ju rätt skönt.

Jaja, det blir senare. Jag har inte haft några nya inkomster sedan början av november så någon tvättmaskin blir det inte just nu om jag inte måste. 

Det var det. Nu ska jag strax börja redigera.

Tjohoo.

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Luddande handdukar kan man verkligen bli vansinnig på. Har för mig att jag läst något knep mot det, men vad var det? Går säkert att googla.

Åsa Hellberg sa...

Det jag kunde läsa mig till var torktumling, men jag kanske borde googla mer. Tack!