Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 18 mars 2021

Från Aftonbladet 2018

 

Här är länken till hela inlägget. 


SD:s föregångsland

Ledande Sverigedemokrater lyfter ofta fram Ungern som ett föregångsland. Partisekreteraren Richard Jomshof har beklagat sig över att svenska medier inte fungerar som medierna i Ungern "än".

Jimmie Åkesson har i en intervju sagt att han föredrar Viktor Orbàn framför Angela Merkel. När Kent Ekeroth sparkades från partiet i våras flyttade han till Ungern och hyllade att landet inte tar emot några flyktingar.
På plats sedan ett par år finns den före detta SD-toppen Erik Almqvist som emigrerade till Ungern efter "järnrörsskandalen".
Vad det är som lockar sverigedemokrater till Ungern är inte svårt att förstå."


Så när ledaren för partiet idag säger att han inte alls vill ha som i Ungern så har han lika dåligt minne som moderatledaren han tänker regera med efter en eventuell valvinst.

En moderatledare som ska samarbeta men inte ge SD en plats i en regering.

Vi får se vad han säger när vi är i slutet av det här året.

Han brukar också ta tillbaka det han har sagt tidigare.




1 kommentar:

Kerstin Brandt sa...

Bra skrivet! Viktigt att detta kommer fram!