Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 16 januari 2023

Jag hade en tanke om att åka först till Fjällbacka innan Lilla Edet och Gbg,

 men jag struntar i det och åker istället till Gbg en extra natt. Jag ska kolla om bibblan betalar en natt till. Det är ju bökigt att ta sig dit, utan att övernatta både före och efter. Jag kollade tåget nu och det tar 4,5 timma med 2 byten, i Göteborg och Lödöse. Men då är inte min resväg härifrån inräknad. Eller hur tidigt jag måste gå upp för att hinna. Att resa så länge och sedan ställa mig och hålla ett energiskt föredrag funkar förstås, men det är långt ifrån optimalt. 

Hotell Gothia i 3 nätter för totalt 2945 kr måste väl anses som ett mycket bra pris. Minsta rummet och begränsad utsikt, men ändå. Inkl frukost (som jag kanske inte kan äta av, men jag kan ju kolla in kaffet, skinkan och frukten i alla fall.)

Alternativet Fjällbacka i en av de tre nätterna är inte heller optimalt med packning, dra igång kylskåp och allt annat jag har stängt av. Jag ska ju dit i en hel vecka i mitten av februari, det får räcka.  

(det här är mest resonemang för mig, sorry för urtrist extrainsatt material:)

NU först ska jag börja jobba. Jag har solat, ätit supergod lunch med lax och är redo för REDIGERING!


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Hoppas det löser sig!

Åsa Hellberg sa...

Tack, jag gillar ju att planera så förhoppningsvis ska det gå bra!