Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 24 januari 2023

Lagar mat för att ta med i matlåda i bilen.

 Ugnsstekt kyckling, sötpotatis och mitt hemmagjorda äppelmos (så gott nykokt och lite varmt). Och massor av frukt. Det enda jag behöver köpa på vägen är mer bensin, vatten och kaffe.

Jag funderade en stund på att packa upp min sprängfyllda väska för att se vad jag har packat ned, men såg att de skor jag var villig att ta upp ur den har jag inte ens packat ned, så där sprack det. Den får vara så full. Jag har en rull till med mig, den som innehåller det jag behöver i Göteborg, och den är mindre men lika fylld den. Utöver det har jag min handbagagerullväska, som väl är som en större dataväska, en väska fylld av matgrejerna och en handledsväska. Där har vi det!

JAJA. Nu är jag strax redo, och kommer att ta det lugnt och fint till Göteborg. Jag har ju verkligen ingen brådska. 

Hej hopp, så länge. Vi hörs från Göteborg.

Inga kommentarer: