Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 9 januari 2023

Somnade 02.00

 Såklart, eftersom jag sov till 11.30. Så idag tvingade jag mig upp kvart över åtta. Det får vara en trött dag, för jag behöver komma i fas såklart.

Alltså jobbar jag nu, i alla fall fram till 13.30 då jag ska åka till solen (händer och fötter). Sista veckan, och jag ska blanda med att sola hela kroppen i vanligt solarium.

Jobbet är prio, förstås, för jag har bara 2 arbetsveckor kvar. Egentligen 3, men sista veckan är så mycket annat med resor, bibliotek etc att det vore fenomenalt om jag blev klar på 2. Men jag har 2 dagar till i backfickan om det tryter. Ibland är det bara det som behövs. 

Problemet för mig nu är att jag inte vet vad jag ska skriva härnäst. Nya serien eller 3e Fjällbacka?

Tror Fjällbacka. Det är inte det som känns mest inspirerande just nu, men någon gång ska den skrivas och inspiration är för amatörer. 

Mer än så har jag inte att säga, eftersom det känns som om jag ska SOMNA!

Idag blir det nog en fruktfrukost. Oftast hoppar jag direkt till lunch, men idag känner jag mig hungrig. Jag behöver handla senare, det mesta är slut, men frukt har jag gott om. Tror jag värmer två äpplen och en banan (i en kastrull) med massor av kanel på. Mums.

Jag hade gärna lagt det i Yoghurt men det får jag ju inte äta just nu. 
2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Någon dag kan vara skönt att sova länge, men senare än 8.30 vill jag helst inte gå upp.
Hoppas inspiration kommer!

Åsa Hellberg sa...

TACK!