Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 8 november 2018

Arbetsdag,

och det är lika bra att starta direkt. Nu har jag såsat i sängen ett tag, men när jag väl klev upp så duschade jag och tvättade håret direkt för att ha det klart så att jag kan börja jobba i tid.

Och på tal om håret.
Jag har ju ätit en hel kur med Priorin nu och börjar se resultat. Jag tappar inte lika mycket och jag tycker att jag ser lite småstrån här och där.
Igår fick jag hem en omgång till men tror inte att man ska äta två om dagen då. Jag måste läsa på. Det känns i alla fall som om jag behöver fortsätta ett litet tag till.

Utöver Priorin äter jag varje dag:
Probi mage med nyttiga bakterier för min lilla mage.
Nypon, sägs vara bra för leder.
Omega 3 för minnet. (Har jag jag berättat skräckhistorien om hur jag glömde min egen adress när jag sålde Fårdan häromdagen? En hemskt upplevelse!)
Vitamin D, eftersom det inte bli så mycket dagsljus så här års.

Det var det.
Torsdag.
I morgon ska jag skriva kontrakt och fira det med att vara ledig.
Tjohoo.




2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Visst är det hemskt när hjärnan blir helt tom och man inte minns det man skulle säga!

Åsa Hellberg sa...

Ja, hemskt!