Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 14 mars 2019

Tur och retur Toscana ska ges ut i Rumänien, minsann.

Jag tror helt ärligt att omslagen där (kolla här nere på sonjorna) är bland de absolut finaste. De görs av en konstnär och det blir galen snyggt tycker jag.

Annars då?
Jo, jag gick upp för att jobba klockan 8 och än har jag inte kommit igång. Men nu är det nära. Jag ska bara borsta tänderna, fylla på koppen med kaffe, så är jag klar för ett pass.
Vädret är pisstrist så jag tänker inte gå ut alls idag, vilket känns så himla skönt när jag slipper. Jag bokade av träningen, men så är det ibland. Två gånger är bra ändå, när jag har så mycket annat att göra.
Måndag ska jag till stan på ett möte och då missar jag tyvärr min vanliga bästa träning, men det är ju inte alltid så att jag kan styra det.

Jaha.
Det var det.
Torsdag.
Bra dag så här långt.

3 kommentarer:

Robert W sa...

Så roligt! (Att boken ges i Rumänien alltså, inte att det är pissväder där du bor.) Grattis!

Eva-Lotta sa...

Jättefina omslag! Kul den också ges ut där!

Åsa Hellberg sa...

Tack!! :)