Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 23 maj 2019

Än så länge idag står och går jag.

Jag fick ryggskott igår, varför vet jag inte. Jag kände hur det smög igång i sängen tror jag och sedan växte det på sig som det brukar.
Det sitter långt ned på vänster sida. Jag har haft det förut så jag vet ungefär hur gången är. Hoppas att det är samma som tidigare för då går det över på några dagar. Mitt enda bekymmer är att jag ska köra i morgon i sex timmar och det vet jag inte om jag klarar. Det är ju lite handikappande, och att hantera pedalerna med ryggont är svårt.
Det löser sig. Jag kan köra både lördag och söndag. Det viktigaste är ju att vara i tid på flygplatsen måndag morgon.

En storstädning, som jag hade planerat för idag, blir det dock inte. Jag ska damma och försöka dammsuga, that´s it.
Och så fort det slutar regna ska jag gå till centrum och hämta ut hårsrpray som jag har beställt till mamma, och hormoner i lägre dos. Det är bra att röra på sig. Min brorsa, som också får ryggskott ibland, gav mig några övningar igår, men det kändes inte bättre.
Jag kanske gick på  dem för fort.

Det var det, denna torsdag. Jag gör klart allt så får vi väl se om jag kommer iväg. En bra test blir bilresan till förlaget där jag ska presentera Sexstrejken i morgon.
Är resan för jävlig åker jag hem. Står jag ut, åker jag till västkusten.
Spännande liv. det här!

Men ändå. Jag har det gött och än så länge är det ändå en rätt bra torsdag.



Inga kommentarer: