Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 14 maj 2019

Jag bloggade visst inte igår.

Det händer nästa aldrig, men igår deklarerade jag först, sedan sprang jag iväg till frissan, och väl hemma igen körde jag kroppspynt som verkligen behövdes.
Jag filade fötter, målade naglarna både på tårna och fingrarna, gjorde ögonbyn, tog bort mustaschen
Idag ska jag på FEST!

Min bästis och många med henne slutar ju flyga nu efter 33 år och idag ska det firas med en jättefest för 190 personer där de som går i pension har fått bjuda med sig några vänner var. Det ska bli superkul. Många gamla bekanta kommer säkert att dyka upp.

Så det är en anledning till piff.
Sedan åker jag till västkusten nästa fredag för vidare transport till Cypern måndagen efter, och piffet till det blir ju betydligt enklare om det värsta redan är åtgärdat.

Idag är jag ledig. I eftermiddag ska jag lämna in bilen eftersom den ska på service. Egentligen ville de ha den 7.30 i morgon, men även om jag inte dricker så vill jag slippa tänka på att gå upp bustidigt i morgon bitti, så firman var schysst och låter mig lämna bilen redan idag.
Först ska den tvättas.
Vilket egentligen är idiotisk med all pollen som lägger sig på den, men jag älskar när den är ren och fin!
Mer tvätt än så blir det inte innan resan till västkusten.

Der var det denna tisdag med fint väder.



2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Pollen ja! Helt otroligt hur mycket det finns!
Ha en riktigt trevlig kväll.

Åsa Hellberg sa...

Ja och att det nödvädigtvis måste lägga sig på bilen!
Men svart bil är ju hopplös på det sättet. Den vita bilen framför syns det nästan inte på.