Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 19 maj 2019

Jonathan var här igår.

Störtmysigt!
Vi år pizza, godis, såg på bloopers op Youtube och sedan Eurovision.
Sista minuterna stod vi upp för att det var så spännande.

Hollands vinnare har Jonathan varit i Holland och jobbat med.. Sympatisk kille.
Men vilken nervpress för John Lundvik! Som alla andra hade jag förstås önskat att han vann, vilka artister han och The mamas är.

Av någon anledning sjöng Madonna falskt, det var jobbigt att lyssna på.
Nu har hon aldrig varit en personlig favorit för mig mer än som provokativ kvinna (och hatten av för det), men jag hade förväntat mig mer av hennes sånginsats.

Det var det, denna morgon när två gamla kompisar, systrar, kommer hit på en kaffe innan de åker vidare till Göteborg. En av dem har målat min fina tavla som jag köpte när jag flyttade hit.

Resten av dagen är bara jobb, menn det är kul och det går framåt.
Tjohej!




2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Det var så drygt igår, så dåliga låtar. Jag la mig så fort sista hade uppträtt!

Åsa Hellberg sa...

Okej :)