Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 4 maj 2019

Sjukdag 4.

Vaknade risig och febrig tidigt, tog alvedon, åt en banan, somnade om i ett par timmar, och just nu mår jag såpass okej att jag ska passa på att jobba lite. Om jag så bara kan redigera några sidor är ju det positivt.
Jag hoppas att det har vänt nu. Igår var en usel dag med hög feber.
Jag skulle gärna gå ut en stund men känner inte att jag orkar det. I morgon kanske.

Men mest vill jag jobba. Jag tycker att Flanagans är det bästa jag har skrivit, men så ska man väl tycka om det senaste man har gjort.
Den är annorlunda för mig eftersom den handlar om yngre kvinnor den här gången, den är också annorlunda eftersom jag går tillbaka i tiden vilket jag inte har gjort tidigare. Att skriva om andra årtionden är nytt men också att öka på dramatiken.
Jag har fortfarande slutet att jobba med, men det handlar nog mer om att bygga på än att ändra.

Det var det.
Nu fem sidor innan jag kroknar igen.

Tjohoo

Inga kommentarer: