Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 24 maj 2019

Jag hittade några övningar

på Youtube som skulle vara bra för ryggskott, och peppar peppar ...
Jag har gjort dem nu på morgonen också, och tagit Voltaren.

Det vore ju jäkligt skönt om det kunde funka ända hem till västkusten. Jag har ju sett jättemycket fram emot att få komma hem ett par dagar.
Jag ska åka till Fjällbacka – mamma bor två mil därifrån i Tanumshede – heja på mina syskonbarn när de spelar fotboll, äta räkor och träffa min morbror.

Men först ska jag presentera Sexstrejken för bloggare, bibliotekarier och lite butiksfolk (tror jag). Ska bli buskul. 8.55 har jag som tid, så jag åker väl härifrån 8, tänker jag.
Jag har precis duschat och ätit frukost, ska sminka mig lite, packa ned det sista, slänga sopor och bege mig till bilen.

Bra fredag så här långt!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Kör försiktigt och trevlig helg!

Åsa Hellberg sa...

Tack detsamma!