Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 16 augusti 2018

Administration

Och det tar nog hela den här dagen eftersom jag inte ens har börjat än. Var på middag igår, det blev sent, jag hade svårt att somna, vaknade brutaltidigt, somnade om efter många varv i sängen.
Nu frukost, sedan ta tag i krånglande printer (något man inte vill ha en sådan här dag) och kanske åka en sväng till Ikea när redovisningen är klar.

Jag hade tänkt vänta med ny soffa men har ångrat mig. Den dagen jag flyttar står jag ju i så fall med två här som ska kasseras. Lika bra att Ikea fixar det när de levererar den nya.
De ska montera den också, eftersom den är i flera delar och jag inte fixar det själv.
Det är priset man får betala för ett annars underbart ensamliv.




2 kommentarer: